Mercedes-Benz

GLC SUV Limited Edition.

Válasszon a stílusos vonalvezetésű, tágas és praktikus kialakítású belső térrel rendelkező Mercedes-Benz GLC SUV modellek közül — most még kedvezőbb áron, akár 171 685 Ft-os havi lízing díjtól.

A GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition már 12 999 000 Ft-tól elérhető beépített extrafelszereltséggel együtt.

Amit a GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz:

Külső króm csomag

A csomag elemei:
  • Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 matt iridium-ezüst lamellával, króm díszbetéttel
  • Optikai aláfutásgátló elöl/hátul, krómozott
  • Hosszanti tetősínek, eloxált alumínium
  • Krómozott ablakdíszléc
  • Krómozott ablakkeretek
  • Fémbetétes belső rakodóperem
  • Két látható, a lökhárítóba integrált nemesacél kipufogó-végződéssel (benzinmotornál), ill. két optikai kipufogó-végződéssel ellátott kipufogórendszer (dízelmotoroknál)

LED High Performance fényszórók

A markáns megjelenés mellett a LED High Performance fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak éjjel, a szélesebb fényeloszlásnak, a nappali fényhez hasonlító színhőmérsékletnek és az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően. A LED-es hátsó lámpák még jobb megjelenést biztosítanak és javítják a láthatóságot.

17" könnyűfém keréktárcsák, 5 duplaküllős design

5-duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, tremolite szürke és magasfényű kivitelben
Első tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
Hátsó tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17

Audio 20 CD

Ez a multimédia rendszer egyesíti a szórakozást, az információkat és a kommunikációt: Audio 20 CD, internet-eléréssel, navigációval, rádióval, kettős vevőegységgel és CD-lejátszóval, amely Bluetooth® segítségével lehetővé teszi a mobil készülékekkel való kapcsolódást.
Egy Bluetooth®-képes mobiltelefonnal, engedélyezett adatforgalom esetén lehetséges a szabad böngészés az interneten. A Bluetooth® csatlakozás rendelkezik kéz nélküli funkcióval és audio-streaminggel zeneszámok lejátszásához. Szintén lehetővé teszi a címadatok átvitelét a mobiltelefonról a fejegységre, amennyiben ezt a PBAP/Phonebook Access Profile funkciót támogatja.
A CD-lejátszóval MP3-, WMA-, WAV- és AAC-fájlok is lejátszhatók. A Cover-Art funkció megjeleníti a lemezborítókat az audio-menüben.

Aktív parkolásasszisztens PARKTRONICK-kal

Megkönnyíti a be- és kiállást: az Aktív parkolásasszisztens egyaránt megkönnyíti a parkolóhely-keresést, és a beállást hossz- és keresztirányú parkolóhelyekre, valamint a kiállást az úttal párhozamos parkolóhelyekről. Automatikusan bekormányozza a gépkocsit a parkolóhelyekre, átvéve a vezetőtől a kormányzás és a fékezés feladatait.
Ha a gépkocsi 30 km/óránál lassabban halad, a rendszer egy „P“-betűvel és egy megfelelő irányba mutató nyíllal jelzi a kombinált műszer multifunkciós kijelzőjén, hogy egy megfelelő parkolóhelyet talált. Alaphelyzetben a jobb oldalon keres, bekapcsolt bal oldali irányjelzőnél a bal oldalon is.
Ha a vezető hátramenetbe kapcsol és elfogadja a parkolási javaslatot, az Aktív parkolásasszisztens 10 km/óra sebességig a kormányzást teljesen önállóan elvégzi. A vezetőnek csak a gáz- és fékpedált kell felügyelnie. A parkolás legfeljebb hét manőver után befejeződik.
Az elektronikus PARKTRONIC parkolássegéd manőverezéskor figyeli a gépkocsi előtti és mögötti teret, és figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszélyt észlel. 18 km/óra sebességig aktív.

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

  • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
  • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
  • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot