Mercedes-Benz

Sprinter GO már nettó 5 299 000 Ft-tól

100% funkcionalitás Önnek.

A Sprinter választásával olyan jármű mellett dönt, mely kiemelkedő minőséggel, gazdaságos üzemeltethetőséggel és magas rendelkezésre állással több mint 20 éve a vállalkozások megbízható társa a napi szállítási feladatokban. Az új elsőkerék-meghajtású Sprinter GO folytatja a modellcsalád hagyományait, és vonzó áron teszi lehetővé, hogy Ön már az első pillanattól élvezhesse a gazdaságosság és funkcionalitás számos előnyét.

Az új Sprinter GO teret ad a lényeges részleteknek. Az elsőkerék-meghajtás takarékos üzemanyag-fogyasztást, továbbá megnövelt rakteret és ezáltal nagyobb hasznos terhelést tesz lehetővé. A 80 mm-rel alacsonyabb rakodóperem pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a be- és kirakodást, továbbá komfortosabb be- és kiszállást biztosít. A rakomány biztonságáról fejlett rögzítési megoldások gondoskodnak. Így Ön a gazdaságos üzemeltetés mellett költséghatékonyan és kényelmesen szervezheti és végezheti szállítási feladatait.

Akár személy- vagy teherszállításhoz, akár mobil műhelyhez vagy irodához keres hosszú távú megoldást, a Sprinter GO kedvező áron kínál teljes körű mobilitási megoldást üzleti céljai eléréséhez.

Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.
A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Sprinter GO gépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának hatékonyságát és csökkentheti a működési költségeket.