Mercedes-Benz

Vito GO gazdaságos üzemeltetéssel és vezetéstámogató rendszerekkel már nettó 4 990 000 Ft-tól

Mindig bevetésre kész

A Vito GO sokoldalúságánál csak a megbízhatósága lenyűgözőbb: magas fokú rendelkezésre állása és gazdaságos üzemeltetése a vállalkozások tökéletes társává teszi. Funkcionális részleteivel útközben és a rakodás során egyaránt a hatékonyságot tartja szem előtt, ugyanakkor biztonság és komfort tekintetében is a Mercedes-Benz kiemelkedő színvonalát nyújtja.

A Vito GO már elő pillantásra elárulja, hogy valódi haszongépjármű-specialisták tervezték.  A nagy raktérajtó és az alacsony rakodóperem egyszerű be- és kirakodást biztosít, és a tágas raktérben a nagyobb szállítmányoknak is bőven jut hely.

A Vito GO szériafelszereltségként is fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel segíti a célba érkezést. Az Attention Assist éberségfigyelő asszisztens felismeri a vezető elfáradásának tipikus jeleit, és figyelmeztet a pihenőre. A hegymenet elindulási asszisztens meredek emelkedőkön, teljes terhelés mellett is egyszerű elindulást tesz lehetővé, az oldalszél asszisztens pedig erős oldalszél-lökések esetén is segíti a vezetőt, hogy a forgalmi sávban tartsa a járművet.

Akár városban, akár országúton szállít, a Vito GO kedvező áron kínál hosszú távú, megbízható és gazdaságos megoldást üzleti céljai eléréséhez.

Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.
A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Vito GO gépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának teljesítményét és csökkentheti a működési költségeket.