Mercedes-Benz

A Mercedes-Benz E-osztály.

Minden nap nyer vele.
Az új Mercedes-Benz E-osztály
Az új E-osztály limuzin

Az E-osztály limuzin.

Semmilyen feladat nem fog ki rajta.

Az E-osztály limuzin mindent megad: nagy teret, kényelmet, biztonságot és útmutató innovációkat. Dinamikusabb formavilágával, átgondolt biztonsági elemeivel, digitális műszerfalával, MBUX rendszerével és kifinomult komfortfelszereltségeivel új mércét állít a felső kategóriában.

Az új E-osztály T-modell

Az E-osztály T-modell.

Minden nap nyer vele.

Nagy tér, kényelem, biztonság, innovációk – az E-osztály T-modell mindig is kitűnt ezekkel az erényeivel, de most egy olyan tulajdonságot is kapott, ami eddig nem volt a sajátja: ez a sportosság. Dinamikusabb formanyelvével, útmutató biztonsági felszereltségeivel, digitális műszerfalával, MBUX rendszerével és kifinomult komfortfelszereltségeivel új mércét állít a felső kategóriában.

Az új Mercedes-Benz All-Terrain

Az E-osztály All-Terrain.

Számára nincs olyan, hogy rossz idő.

Eső, sár, hó? Az új E-osztály T-modell All-Terrain számára nem gond. Különböző felszereltségei mindig gondoskodnak a szükséges vonóerőről. Különösen kiemelkedik az AIR BODY CONTROL futómű-szabályozás, az intelligens 4MATIC összkerékhajtás-rendszer, az All-Terrain menetmód és a jól érzékelhetően megnövelt hasmagasság.

Az új E-osztály Coupé

Az E-osztály Coupé.

Dinamika minden tekintetben.

Az E-osztály Coupé a luxusszámba menő kényelem és a dinamikus sportosság szintézisét jelenti. A coupé designban találkoznak az erőteljes kontúrok és az időtlen modernség, amit különösen a sportos AMG Line tud kiválóan érvényre juttatni. Az E-osztály Coupé minden szempontból dinamikus kisugárzású.

Az új E-osztály Cabriolet

Az E-osztály Cabriolet.

Minden kihívásra nyitott.

Vezető helyen, az utakon is. Az E-osztály Cabriolet egyesíti magában egy limuzin minden előnyét egy sportos kabrió csúcsfelszereltségeivel. Letisztult, a kényelmet középpontba állító designja és okos újításai minden utat igazi élménnyé tesznek vele.