Mercedes-Benz

A legjobb összeköttetés nem mindig egy út.

A Mercedes me connect kitárja az ajtót egy intelligensen összekapcsolt világ felé, melyben gépkocsija segíti Önt és minden utat kellemesebbé tesz.

Képzelje el, hogy gépkocsija meghatározott helyzetekben önállóan felvenné a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal és minden vonatkozó adatot elküldene oda. A Mercedes-Benz szerviz minden szükséges intézkedést megtehetne, hogy tehermentesítse Önt és konkrét segítséggel fordulna Önhöz, anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kellene.

És nem volna praktikus, ha egészen kényelmesen a heverőről, vagy útközben gépkocsija felé okostelefonon, tableten vagy pc-n Ön is lekérhetne fontos jármű-információkat, vagy gépkocsija bizonyos funkcióit távirányíthatná?

Utópisztikusan hangzik? Nem az! Mindez, és sok minden más is lehetséges – a Mercedes me connect-tel. A „titok“ egy kommunikációs modul, amely gyárilag be van építve a gépkocsiba, és amelyen keresztül a gépkocsi, köszönhetően saját SIM-kártyájának, kommunikálni képes. Azt, hogy mely szolgáltatások legyenek aktiválva vagy deaktiválva, a vezető maga dönti el – kényelmesen, a Mercedes me portálon keresztül.