Mercedes-Benz

Eredeti alkatrészek

A megbízható előgondoskodás autója számára.
Mercedes-Benz Eredeti alkatrészek

Minden eredeti Mercedes-Benz alkatrésszel szemben ugyanazokat a követelményeket támasztjuk, mint az összes Mercedes-Benz esetében, amelyek elhagyják gyártósorunkat. A gépkocsik és alkatrészek gyártása terén szerzett több mint száz éves tapasztalatunknak köszönhetően amennyire csak lehet, megőrizzük autójának jó tulajdonságait: a legendás minőségtől, az ellenőrzött biztonságtól kezdve a feltétlen megbízhatóságig – több százezer kilométer után is. Ezenkívül a rendkívül hosszú élettartam és a kiemelkedő ár-teljesítmény arány a gazdaságosság terén is verhetetlenné teszi eredeti alkatrészeinket.

A pontosan meghatározott gyártási előírások, az átfogó ellenőrzések, valamint a széles körű vizsgálatok garantálják, hogy minden egyes eredeti Mercedes-Benz alkatrész megfelel a legmagasabb szintű minőségi előírásoknak, és mindig a legújabb technikát képviseli. És hogy termékeink magas színvonala a szó szoros értelmében is utánozhatatlan maradjon, összetéveszthetetlen hologramos csomagolással védjük azokat – ez is az Ön biztonságát szolgálja.

Logisztikai központjaink egész világot átfogó, kifinomult hálózatával gondoskodunk arról, hogy minden szükséges eredeti Mercedes-Benz alkatrész a lehető leggyorsabban az Ön rendelkezésére álljon márkakereskedőjénél. Eredeti Mercedes-Benz alkatrészeink árajánlati csomagjai magukba foglalják a beszerelést is, így az Ön számára átlátható, előre tervezhető javítást tesznek lehetővé. Így gondoskodunk arról, hogy gépkocsija a legapróbb részletig igazi Mercedes-Benz maradjon, és mindig biztonságosan eljuttassa Önt úti céljához.