Mercedes-Benz

Kiegészítő javítás garancia

Mercedes-Benz Integrált Szerviz Csomag: Kiegészítő javítás garancia

Járműveinket a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával a lehető legmagasabb műszaki követelményeket kielégítő alapanyagok felhasználásával gyártották.

A legnagyobb gondosság ellenére előfordulhat, hogy mégis valamilyen hiba lép fel a jármű működésében. Amennyiben a hiba a nem megfelelő gyártástechnológiára vagy a felhasznált anyagokra vezethető vissza, az első üzembehelyezéstől számított első 24 hónapban futásteljesítmény-korlátozás nélkül rendelkezésére állt eddig is és a jövőben is a Mercedes-Benz Group AG által biztosított Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia (nem azonos az egyes országokban törvényileg előírt kötelező jótállással! Az eltérésekről nálunk kaphat tájékoztatást).

Mostantól ezt a szolgáltatást további 24 hónapig, azaz összesen a jármű első üzembe helyezésétől számított 4 évben vagy 120.000 km-ig élvezheti.

A kiegészítő javítási garancia igénybevételének elengedhetetlen feltétele a gyártó által előírt karbantartások időben, Mercedes-Benz felhatalmazott szervizpartner által történő elvégeztetése, de ez nem lehet probléma, ugyanis az első 4 évben vagy  120 000 km-ig ezt a Mercedes-Benz Hungária Kft. díjtalanul biztosítja Önnek!

A kiegészítő javítási garancia szolgáltatásból kizártak azok a meghibásodások, amelyek a Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia köréből is (ld. a járműhöz adott Szervizfüzetben), valamint:

  • akkumulátor(ok) normál elhasználódása miatti meghibásodások
  • külső- és belső elemek elhasználódása miatti esztétikai panaszok