Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Szervizszerződések

Teret adunk a sikereinek.
Mercedes-Benz Szervizszerződések

A Mercedes-Benz ügyel rá, hogy prémium minőségű gépjárműveihez a kiemelkedő vezetési élményen és teljesítményen túl már az első használattól kezdve kényelmes és biztonságos üzemeltetést biztosítson – tervezhető költségekkel és gazdaságos feltételekkel.

Mercedes-Benz Szervizszerződések szolgáltatásunk egyedi igényekre szabható csomagokat kínál, melyek hosszú távon biztosítják személygépkocsija megbízhatóságát, teljesítményét és értékállóságát. Szervizszerződéseinkkel időt és költségeket takaríthat meg, és az egyszerűsített szerviz-ügymenetnek köszönhetően maximálisra növelheti járműve rendelkezésre állását.

A szervizek és karbantartások kimagasló minőségét Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és a gyári előírásokban meghatározott technikai színvonallal garantáljuk.

Élvezze a rugalmasságot! Csomagjaink új személygépkocsi vásárlásakor és már meglévő járművek mellé egyaránt elérhetőek, kiegészítő opciók vásárlásával egyedi igények szerint bővíthetők, és Mercedes-Benz kapcsolattartójától Ön mindig értesülhet a legújabb szervizszerződés szolgáltatásokról.

Ismerje meg szervizcsomagjainkat, és válasszon igényei szerint!