Mercedes-Benz

CLS

Mercedes-Benz CLS Coupé: kombinált üzemanyag-fogyasztás: 9,2 - 5,5 l/100 km; kombinált CO2 kibocsátás: 209 – 143 g/km (WLTP értékek)

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt.

CLS: egy stílusikon.

A CLS a kifinomult sportosság és az iránymutató formanyelv egyensúlyával tesz impozáns hatást. Külsejét az ikonikus sziluett és a tökéletes arányok határozzák meg, belső tere pedig prémium feldolgozással és egyedi kivitelváltozatokkal várja.

Intelligens infotainment-rendszer a CLS-ben.

A CLS teljesen digitális műszerfala új szintre emeli a vezetési élményt. Intuitív és intelligens felszereltségei a lehető legkényelmesebb kezelhetőséget biztosítják. A beszédvezérlés* és az érintő-kezelőelemek kapcsolóközponttá varázsolják járműve vezetőterét. Az intelligens MBUX infotainment-rendszer a Mesterséges Intelligencia segítségével napról napra, egyre jobban megismeri az Ön kedvenc beállításait, így a vezetéssel járó stressztől megkímélve érhet célba.

*A beszédvezérlés csak bizonyos nyelveken érhető el, magyarul nem.

Jövőbe mutató kényelem. Bárhol is jár.

A kényelem a CLS-ben teljes körű élményt jelent. A sokféle innovatív felszereltség elfeledteti Önnel a mindennapok stresszét, és abszolút kikapcsolódást nyújt. Az ENERGIZING csomag az utazás alatt is aktívan hozzájárul a vezető és utasa jó közérzetéhez és kiváló kondíciójához.

A futómű, a sebességváltó és a hajtás képezi a CLS kitűnő menetkomfortjának alapját. A talajtól és a menethelyzettől függően a légrugózás és a vonóerő-átadás dinamikusan szabályozható, hogy mindenkor garantálható legyen a legjobb vezetési élmény.

Állja a próbát. A biztonság terén is.

Legmodernebb biztonsági és asszisztensrendszereink az adott helyzetnek megfelelően támogatják, és segítenek csökkenteni az aktív kockázatokat a közlekedésben. Monoton, gyakori megállással és elindulással járó forgalom vagy sávváltás az autópályán? A CLS intelligens vezetőasszisztenseivel biztonságban tudhatja magát.