Mercedes-Benz

EQB

EQB 300 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0.

EQB 350 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0.

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt.

Az e-mobilitás új dimenziója.

Az EQB modell a Mercedes-EQ család jellegzetes designjegyeit a maga szögletes és karakteres fellépésével egészíti ki. Akár hét ülésével, nagyvonalú csomagterével és MBUX infotainment-rendszerével egy teljesen új szinten élheti meg az elektromos autózást.

Szögletes. Karakteres. Elektromos.

Hét ülés, egy tércsoda: az EQB. A dönthető harmadik üléssornak köszönhetően két további különálló üléssel bővítheti autója belső terét, amelynek köszönhetően így akár hét személyt is kényelmesen elfér. Ez a kompakt SUV egy igazi tércsodának számít, amit jól láthat, ha lehajtja és a csomagtérpadlóba süllyeszti a harmadik üléssort. Különösen kedvező a családok számára, hogy az EQB második és harmadik üléssorában összesen négy ISOFIX-tanúsítvánnyal rendelkező gyerekülés-rögzítő található, így nagyon egyszerű és biztonságos a gyerekülések beszerelése. Ezek mellett az első utasülésen is rögzíthető a gyerekülés vagy a babahordozó.

Ilyen egyszerű lehet az elektromos autózás.

Otthon a Mercedes-Benz Wallbox Home-mal vagy nyilvános töltőállomásokon: az EQB szinte mindenütt kényelmesen tölthető. A Mercedes me Charge segítségével Európa-szerte hozzáférhet számos nyilvános töltőállomáshoz és kihasználhatja az integrált fizetési funkció, valamint az egyszerű számlázás előnyeit.

Az elektromos intelligenciát használó navigációval − amely a szériafelszereltség része − könnyedén használhatja EQB-jét. Az elektromos intelligencia különböző tényezők alapján, például töltöttség, időjárás és forgalmi helyzet, meghatároz egy optimális útvonalat, amelybe beleszámítja a töltéshez szükséges megállásokat is. Így nem kérdés, hogy Ön gond nélkül célba ér.