Mercedes-Benz

EQS

EQS 450+ kombinált áramfogyasztás: 19,8 - 15,6 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek)
EQS 580 4MATIC kombinált áramfogyasztás: 21,1 – 18,4 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP értékek)

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt.

A világnak szól.

Az EQS-ben egyesül a prémium megjelenés és az e-mobilitás: azaz például megkapja tőle a 770 km-es maximális hatótávolságot (WLTP), a lélegzetelállító MBUX Hyperscreent és az ajtók érintés nélküli zárását. Mindez egy kupészerű, a gépkocsi teljes hosszára ráfeszülő tetővonal alatt jelenik meg.

Abszolút csúcstechnológia.

Az elektromos padlólemez teljesen új térkoncepcióra ad lehetőséget. Sokkal rugalmasabb a hagyományos limuzinoknál, ugyanakkor lélegzetelállítóan elegáns: sziluettje egyetlen ív. Mindehhez elegánsan modern kisugárzást ad a Mercedes-EQ családra sajátosan jellemző Black-panel hűtőrács, valamint az elöl és hátul elhelyezkedő fényívek.

Az EQS hajtása.

Az EQS új fejlesztésű, 385 kW maximális összteljesítményű[1]hajtása lehetővé teszi egy szupersportkocsi gyorsulását, miközben nagy hatótávolságot biztosít Önnek. A hátsótengely-hajtású gépkocsik egy, a 4MATIC összkerékhajtással rendelkező változatok két hajtómotorral vannak felszerelve. A nagyfeszültségű akkumulátort a járműpadlóban, az első és a hátsó tengely között helyeztük el. Az új cellatechnológiáknak és az intelligens energiamenedzsmentnek köszönhetően az EQS akár 770 km hatótávolságra is képes.

Töltés egyszerűbben.

A Mercedes me Charge segítségével kényelmesen elérheti különböző szolgáltatók számos nyilvános töltőállomását - határokon átívelően! 

Tiszta lelkiismerettel használhatja a Mercedes me Charge szolgáltatást, hiszen a töltés „kizöldül”: az elektromos áram származását igazoló dokumentációval garantáljuk Önnek, hogy a Mercedes me Charge-on keresztül felhasznált áram helyére később megújuló energiaforrásból származó áramot töltünk be.

Kimagasló szériafelszereltség.

Minőségi anyagok, a legmodernebb vezetéstámogató asszisztensrendszerek és egy lélegzetelállító formavilág: ismerkedjen meg az EQS innovatív és gazdag szériafelszereltségével.

Az EQS sokféle egyéni kialakítási lehetőséget kínál a külső és a belső designfelszereltséghez egyaránt. Ilyenek a különböző kivitelváltozatok és csomagok mellett a fényűző designelemek és innovatív felszereltségek, amelyekkel igazán a sajátjává varázsolhatja EQS-ét.