Mercedes-Benz

Mercedes-AMG EQS

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 23,9-21,5; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0. (előzetes WLTP értékek)

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt.

Élvezze az új idők lehengerlő teljesítményét!

Joggal várhatjuk a Mercedes-AMG-től, hogy ha belekezd a nagy teljesítményű elektromos autózás megvalósításába, azt a maga kifejezetten szenvedélyes módján teszi. És persze sportosan egyedi luxussal és izgalmas digitális felszereltségekkel. Érdemes figyelnie: ezúttal az új időszámításnak megfelelően hallhatja az ellenállhatatlan AMG-hangzást is.

Egy új korszak teljesítményének hírnöke.

Black-panel hűtőrácsával, amelyet függőleges pálcák díszítenek, már első ránézésre is megmutatkozik a tipikus Mercedes-AMG karakter. Emellé avantgárd sziluett társul, erőteljesen áramló kupévonallal, az izmos farrész pedig egy AMG-specifikus légterelő elemmel van felszerelve. A nagyméretű kerekek AMG-specifikus fékrendszert és ezüstszínűre fényezett féknyergeket kaptak. Nem is lehet kérdés, hogy melyik performance családhoz tartozik ez a lehengerlő sportautó.

Ismerje meg a jövőt minden érzékszervével!

A sportosan fényűző belső térben – szériafelszereltségként AMG Performance kormánnyal, piros díszvarrású AMG nappabőr kárpitozással, valamint opcionális karbon AMG díszítőelemekkel − igazán otthon érezheti magát. Ehhez izgalmas kontraszttal párosul a tanulásra képes digitális belső is, az MBUX Hyperscreennel és a számos asszisztensrendszerrel. Ez a jármű így nem csak a jövőt képviseli, hanem azt is lehetővé teszi, hogy utazásait intuitívnek és könnyednek élje meg. Felvillanyozó élmények várják!

Technikailag és érzelmileg egyaránt lenyűgöző.

„Felvillanyozva”. Tulajdonképpen csak azt adjuk, amihez mindig is a legjobban értettünk. Csúcsteljesítményt. Varázslatot. Rajongást. A cél ugyanaz, a megközelítés változott kissé: két elektromotor, egy nagyfeszültségű akkumulátor, egyedi szoftver, valamint AMG-specifikus akkumulátor- és hűtésmenedzsment. És a hangja? Más. Új. De hamisíthatatlanul AMG. Lehet „Authentic” vagy „Performance”: érdemes várni rá!