Mercedes-Benz

A C-osztály T-modell.

Az új Mercedes-Benz C-osztály T-modell

A dinamika az arcára van írva.

A C-osztály T-modell a legmodernebb formában testesíti meg a sportos luxust. Lendületes arányai, meghosszabbított tengelytávja és széles nyomtávja tiszta dinamizmust sugároznak, miközben belül az S-osztályból átvett innovatív csúcsfelszereltségeivel és avantgárd formáival ejti rabul.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Erőteljesen sportos far
  • Sportos luxus: design kialakítás elöl
  • Night csomag
  • DIGITAL LIGHT kivetítőfunkcióval: a jobb látás érdekében

Csupa komfort, csupa kényelem.

A C-osztály T-modellel minden út a lehető legkellemesebben fog telni. A kényelem: színtiszta luxus. Nagyobb hely marad az utasok lábai számára, és a szériafelszereltségként rendelkezésre álló EASY-PACK csomagtérajtónak köszönhetően jóval kényelmesebb lesz a csomagok be- és kipakolása.

Kapcsolódjon össze a komfortzónájával: MBUX.

A MBUX multimédia-rendszer C-osztály T-modellje digitális kapcsolódási központja. A navigációt segítő Augmented Reality funkció minden helyzetben segít eligazodni.

A vezetés élménye még annál is nagyobb, mint amit a remekbe szabott felszereltségek sejtetnek.

A hátsótengely-kormányzás a még jobb útfekvés mellett jelentősen javítja az autó reagálóképességét, és például parkolásnál jobb fordulékonyságot tesz lehetővé. Sportos és különleges vezetési élményben lesz része: a Head-up kijelző fantasztikus, digitális műszerfallá változtatja a gépkocsi szélvédőjét.