Mercedes-Benz

A C-osztály limuzin.

Az új Mercedes-Benz C-osztály limuzin

Fedezze fel a luxus új formáját!

A C-osztály limuzin fő jellemzői a progresszív formanyelv, a letisztult vonalak és a dinamikus arányok. Lépjen be egy olyan komfortzónába, ahol egyszerűen jólesik időzni: modern luxus és elegáns anyagok várják!

A C-osztály limuzin kényelmet visz a mindennapjaiba.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Markáns farrész kettéosztott hátsó lámpákkal
  • Újszerű gépkocsiorr. Dinamikus. Karakán.
  • Komfortzóna – exkluzív részletekkel
  • DIGITAL LIGHT kivetítőfunkcióval

Mindent az Ön komfortzónájává tud változtatni.

A Memória csomag esetén az első ülések megjegyzik a benne ülők üléspozícióját, hátul pedig több hely marad az ott helyet foglalók lábainak. Ez, és még több más komfortfunkció az Ön személyes komfortzónájává teszi a C-osztályt.

MBUX: mindig összekapcsolódva.

Az innovatív MBUX multimédia-rendszer új generációjával digitális és intuitív módon élheti meg a vezetés élményét a C-osztály limuzinban. Ezt tanúsítják például a rendszerhez tartozó olyan csúcsfelszereltségek, mint a navigációt segítő Augmented Reality funkció.

A vezetési élmény még annál is nagyobb, mint amit a remekbe szabott felszereltségek adnak.

A hátsótengely-kormányzás a még jobb útfekvés mellett jelentősen javítja az autó reagálóképességét, és például parkolásnál jobb fordulékonyságot tesz lehetővé. Sportos és különleges vezetési élményben lesz része: a Head-up kijelző fantasztikus, digitális műszerfallá változtatja a gépkocsi szélvédőjét.