Mercedes-Benz

Mercedes-Benz V-osztály.

Kezdjen új történetet!
Mercedes-Benz V-osztály

Új osztály az egyterű limuzinok között.

A V-osztály már első ránézésre elkápráztat, de így tesz sok ezer kilométer után is, akár családok, üzletemberek, akár az aktív pihenés hívei vagy a szállodába igyekvő turisták utaznak vele. Vonzóvá teszi például erőteljes külső megjelenése is, amely a Night csomaggal még hatásosabb lesz Ergonomikus, variálható belsőtér-koncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint új MBUX multimédia-rendszere a legkifinomultabb igényeknek is megfelel. Éppen ilyen a hajtása is: gazdaságos, nagy vonóerejű motorjaival és a 9G-TRONIC automata sebességváltóval minden út élmény lesz.

Szálljon be, és érezze jól magát!

A V-osztály kitűnik a Mercedes-Benzre jellemző, magas szintű komfortjával: ezt bizonyítja a tágas helykínálat, a kiváló anyag- és feldolgozási minőség, az intuitív kezelési koncepció vagy az Ambiente megvilágítás. Így aztán minden adott ahhoz, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát a V-osztályban.

A tér nagysággá válik.

A hétköznapok kis örömei vagy szabadidő? A V-osztály rengeteg hellyel és sok jó ötlettel várja Önt, amelyekkel variálhatóan használhatja a tágas belső teret.

Példamutató biztonság.

Útitárs, akire nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben segítik Önt, hogy biztonságosabban és kevesebb idegeskedéssel érjen célba.