Mercedes-Benz

Öné a pálya.

Mi mozgásban tartjuk.
Vito és Sprinter modellek ISP-vel és kedvező finanszírozással

Indulhat a rock’n’roll!

Öné a pálya, miénk a kezdőlökés: Mercedes-Benz Vito és Sprinter modelljeink 4 év Integrált Szerviz Csomaggal és kedvező NHP Hajrá finanszírozással állnak vállalkozása rendelkezésére.

Mindig bevetésre kész Vito és Sprinter transzportereink a legkülönfélébb logisztikai kihívásoknak is képesek megfelelni. Fejlett biztonsági és asszisztens rendszereikkel és magas fokú rendelkezésre állásukkal hosszú távon is kiszámítható megoldást biztosítanak üzleti céljai eléréséhez, ezzel is biztosítva, hogy Ön mozgásban maradhasson.

Mercedes-Benz Integrált Szerviz Csomag

Váratlan fordulatok mindig történhetnek, főleg egy vállalkozás élete során. Ezért jár 4 év Integrált Szerviz Csomag (ISP) Vito és Sprinter haszonjárműveinkhez, amely valamennyi, a gyártó által előírt karbantartási munkát díjtalanul biztosítja 4 évig vagy 120 000 km-ig. Ezen felül a gyártó által biztosított Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia mellé további 24 hónap kiegészítő javítási garanciát is vállalunk, hogy minden helyzetben talpon tudjon maradni.

Ráadásul az MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá konstrukció keretében most minden Sprinter és Vito Zárt áruszállító és Sprinter alváz modellünket legfeljebb csupán 2,5% fix kamat mellett vásárolhatják meg a belföldi székhelyű kis- és középvállalkozások. Részletes információért érdeklődjön felhatalmazott márkakereskedőinknél, illetve az NHP Hajrá programban részt vevő bankoknál.

Mercedes-Benz transzportereinkkel semmi nem állhat vállalkozása útjába. Mi készen állunk. És Ön?

Mercedes PRO szolgáltatások

Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.
A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Vito és Sprinter haszongépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának hatékonyságát és csökkentheti a működési költségeket.