Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Eredeti Felújított Alkatrészek

Mercedes-Benz Eredeti Felújított Alkatrészek

Ár-teljesítmény kulcs.

Miért kellene ár és minőség közül választania? Egy nagy futásteljesítményű Mercedestől is azt várjuk, hogy továbbra is gazdaságosan üzemeljen – és emellett az eredeti maradjon.

Pontosan ez az elv áll a Mercedes-Benz Eredeti Felújított Alkatrészek mögött: olyan alkatrészekről van szó, amelyek csökkentik a költségeket, és ez nem megy a bevált Mercedes-Benz minőség kárára. Minden egyes alkatrészt a Mercedes-Benz előírások szerinti minőségnek megfelelően készítettek, ellenőrztek és teszteltek az erőforrás-kímélő, hatékony gyártási folyamat során. Ennek eredménye a kedvező költségű Eredeti Felújított Alkatrészek folyamatosan bővülő, széles választéka.

Mercedes-Benz márkaszervizünk pedig megbízhatóan gondoskodik arról, hogy az alkatrészek helyben gyorsan elérhetőek legyenek. A Mercedes-Benz Eredeti Felújított Alkatrészek készítési folyamata során megspórolunk értékes anyagokat és sok energiát. Így olyan költségmegtakarítást érünk el, amelyet árelőnyként közvetlenül tovább tudunk adni ügyfeleinknek.

Négy tényező, amely tanúsítja a Mercedes-Benz Eredeti Felújított Alkatrészeknek köszönhető nagyobb gazdaságosságot:

  • gazdaságos cserealkatrész-költségek
  • garantált Mercedes-Benz minőség
  • megbízható rendelkezésre állás
  • erőforrás-kímélő gyártás