Mercedes-Benz

Ha Mercedese választhatna.

Mercedes-Benz Eredeti Olaj.
Mercedes-Benz Eredeti motorolaj

Nagyobb teljesítmény. Nagyobb hatékonyság. Kisebb kopás.

A Mercedes-Benz Eredeti Motorolajokat speciálisan a Mercedes-Benz motorokhoz fejlesztették azok a szakértők, akik az Ön motorját is gyártották. A Mercedes-Benz Eredeti Motorolajjal egy olyan olaj mellett dönt, amelyben ott van a Mercedes-Benz kutatóinak és mérnökeinek innovációs ereje és hosszú évekre visszatekintő tapasztalata. Ez azt jelenti, hogy ebben a motorolajban egyesül a Mercedes-Benz minden képessége és szaktudása.

A Mercedes-Benz Eredeti Motorolaj különösen nagy teljesítményű alkotórészekből és adalékokból áll, és túl is teljesíti a normál minőségi követelményeket. Biztosítja azt, hogy Mercedes transzporterének motorja minden évszakban és bármilyen időjárási körülmény esetén megbízhatóan működhessen. Profitáljon azokból az előnyökből, amelyeket a kiváló teljesítmény, a megbízhatóság és a tartósság biztosít Önnek! Rendszeresen ellenőrizze az olajszintet, és gondoskodjon arról, hogy mindig elegendő Mercedes-Benz Eredeti Motorolaj álljon rendelkezésre a csomagtérben az utántöltéshez.

Az előnyök áttekintése:

  • Biztonság, még extrém magas hőmérsékleten is
  • Nagyobb teljesítmény a kisebb belső ellenállásnak köszönhetően
  • Biztonságos kenés minden helyzetben
  • Kevesebb a kopás, és egy tisztább és tartósabb motor
  • Csökkentett üzemanyag-fogyasztás, amely a hagyományos olajokhoz képest jobb a környezet számára

Rendszeresen ellenőrizze az olajszintet, és gondoskodjon arról, hogy mindig elegendő Mercedes-Benz Eredeti Motorolaj álljon rendelkezésre a csomagtérben az utántöltéshez. A Mercedes-Benz Eredeti Motorolajat márkaszervizünkben szerezheti be.