Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Service24h

Mercedes-Benz Service24h

Éjjel-nappal ismét mozgásba hozzuk.

Új gépkocsijában egyvalami mindig elkíséri: a jó érzés, hogy mindig biztonságosan közlekedhet. Ha gépkocsija egyszer mégsem lenne menetképes, a professzionális Mercedes-Benz Szerviz segít Önnek elérni célját.

Mindig rendelkezésére állunk.

A használt hálózattól függően díjmentesen hívható 00800 3 77 7777 vagy a 06-1-3285303 hívószámon napi 24 órában, az év 365 napján, egész Európában elérhet bennünket (vagy az MB Contactot választva rádiója címjegyzékéből). Egy Mercedes-Benz szerviztechnikus segít Önnek és gépkocsiját a legtöbb esetben közvetlenül a meghibásodás helyén ismét menetképessé teszi.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Műszaki meghibásodás miatt mozgásképtelenség esetén a széria-felszereltséghez tartozó MobiloVan mobilitásgarancia számos szolgáltatás költségét átvállalja. Például a helyszíni segítségnyújtás, a bevontatás, a cseregépkocsi, a taxi, a szálloda költségeit és számos más költséget. Ezen túlmenően a MobiloVan az első két évben az első forgalomba helyezés után garanciális- és jótállási esetekben történő szervizlátogatásoknál különleges mobilitási szolgáltatásokat is nyújt.