Mercedes-Benz

Citan zárt áruszállító

Óriási.
Citan zárt áruszállító

Az új Citan zárt áruszállító.

Az új Citan zárt áruszállító igazán sokoldalú tehetség: kompakt külső méretei mellett tágas rak- és vezetőtérrel várja. A nagy teherbírást agilis menettulajdonságokkal kombinálja. Ergonomikus vezetőhelyével és a sokféle lehetőséggel, amellyel adott szállítási feladatának megfelelően alakíthatja, biztosan meg fogja könnyíteni a munkáját.

Sok jó ötlet a könnyű munkához.

A segédvezetői rész például jól bizonyítja, milyen rugalmas az új Citan zárt áruszállító: ha inkább hárman utaznak vele, kétszemélyes segédvezető-ülést rendelhet hozzá. Ha egyszer-egyszer nagyobb szállítási kapacitásra van szüksége, az extraként rendelhető dönthető segédvezető-ülés a rakományvédő ráccsal együtt lehetővé teszi hosszabb tárgyak berakodását is. Továbbá hasonlóan könnyű a gépkocsi kezelése is az intuitív Mercedes-Benz kezelési és kijelzéskoncepciónak köszönhetően.

Hatékony munka az intelligens kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően.

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a legfrissebb közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX infotainment-rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy akár beszédvezérléssel is kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a Mercedes me kapcsolódási szolgáltatásai, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra járművében, ráadásul még biztonságosabbá is teszik az útjait.

Előrelátó segítség sok közlekedési helyzetben.

Az új Citan zárt áruszállító már szériakivitelben gazdag biztonsági felszereltséggel dicsekedhet: hat légzsák, fék asszisztens, ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, Oldalszél asszisztens és Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer.