Mercedes-Benz

Citan Tourer

Óriási.
Citan zárt áruszállító

Az új Citan Tourer.

Egy kompakt, de tágas utasterű transzportert keres, amely dinamikusan és kényelmesen vezethető, és nem jön zavarba semmilyen közlekedési helyzetben? Olyan gépkocsira gondol, amely megkönnyíti a munkáját, egyúttal vállalkozása „névjegye”, és nem ismer kompromisszumot, ha a biztonsági felszereltségekről van szó? Akkor meg kell ismernie az új Citan Tourert!

Egy tér tele lehetőségekkel.

Az új Citan Tourer utasterének a színezett üvegezéssel, szőnyegpadlóval, lehajtható asztalokkal és USB-csatlakozókkal van mit nyújtania az utazók számára. Ezekkel a rendelhető felszereltségekkel pontosan utasai komfortigényének megfelelően alakíthatja gépkocsiját. Ha több helyet igényelnének a szállítandó tárgyak, a háromszemélyes üléspadot ⅓ : ⅔ arányban lehajtva sík csomagtérpadlót hozhat létre, és így nagyobb csomagtérhez jut. Amennyiben még ez sem elegendő, az extraként rendelhető, integrált alaptartóval ellátott tetőtartóval további növelheti a szállítási kapacitást.

Biztonságos és nyugodt autózás.

A Citan Tourer már szériakivitelben meggyőző biztonsági felszereltséggel dicsekedhet: öt asszisztensrendszerrel és hét légzsákkal várja, utóbbiak között ott van a középső légzsák is. Kisméretű haszonjárműve használatától függően további felszereltségeket is rendelhet: például a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztenst és az Aktív kormányzásasszisztenst, ha gyakran közlekedik sok megállással és elindulással járó forgalomban. A tolatókamera akkor lesz hasznos segítője, ha sokszor kell a szűk városi utcákon parkolnia és manővereznie.

Hatékony munka az intelligens kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően.

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a legfrissebb közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX multimédia-rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy a beszédvezérléssel kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a Mercedes me konnektivitási szolgáltatásai, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra járművében, ráadásul még biztonságosabbá teszik az útjait.