Mercedes-Benz

eSprinter zárt áruszállító

Modern meghajtás, a jól bevált erősségekkel kombinálva.
Mercedes-Benz eSprinter zárt áruszállító

Akár 157 km helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedés.

Az eSprinter a legmodernebb mobilitási megoldás, ha gépkocsija mindenekelőtt városi forgalomban, tervezhető fuvarokat végez. Hatékony elektromos meghajtásával, 85 kW-ig (116 LE) éppolyan megbízható, gazdaságos és rugalmas, ahogyan azt már 25 éve egy Sprintertől elvárhatja.
A eSprintert standard hosszban (A2), magas tetővel rendelheti meg. 11 m³-es rakterét az elektromos meghajtás semmilyen módon sem korlátozza. A hasznos terhelés akár 1010 kg is lehet a szériakivitelhez tartozó, ill. akár 856 kg az extraként rendelhető akkumulátorkapacitással.

Rugalmas az akkumulátorméret és töltési lehetőségek tekintetében egyaránt.

25 perc alatt 80 %-ra tölthető fel.

A Combined Charging Systemnek (CCS) köszönhetően az eSprinter nem válogatós a töltőoszlopok és wallboxok terén: legfeljebb 7,4 kW-tal és váltóárammal (AC) éppúgy tölthető, mint legfeljebb 20 kW-tal és egyenárammal (DC). Az opcionális, legfeljebb 80 kW-os egyenáramú töltési teljesítménnyel a szériafelszereltséghez tartozó nagyfeszültségű akkumulátor (35 kWh) mindössze 20 perc alatt feltölthető 10-ről 80 %-ra egy DC-gyorstöltő állomáson.
A töltéshez a töltőkábel CCS-csatlakozóját egyszerűen csatlakoztassa a CCS-töltő-csatlakozóhoz (Combo 2) a hűtőrácsban. Ha nem áll rendelkezésre wallbox vagy töltőállomás, az akkumulátor a háztartási hálózatról is feltölthető.

Az elektromos meghajtás nem korlátozza a rakteret.

Az eSprinter nagyvonalú, 11 m3-es rakteret kínál. Kizárólag standard hosszban (A2), magas tetővel rendelhető. A helykínálatot az elektromos meghajtás semmilyen formában sem korlátozza. Az akkumulátor méretétől függően a hasznos terhelés 1010 kg 35 kWh, és 856 kg között változik, 47 kWh használható akkumulátorkapacitásnál. Az eSprinterhez is választhatók felszereltségek, amelyekkel kényelmesebben és biztonságosabban használható a raktér.