Mercedes-Benz

Marco Polo

Kezdjen új történetet!
Mercedes-Benz Marco Polo

A kényelmes lakóautó az igényes kempingezők számára.

A Marco Polo a tökéletes kompakt lakóautó mindazoknak, akik az utazásaik során is hangsúlyt fektetnek a stílusra és a kényelemre. Ugyanis sok mindent nyújt, amire a vezetéshez, a nappali lakókörnyezethez és az alváshoz magas szinten szükség van: az utastér átgondolt belső kialakítást kínál első osztályú konyhával és szekrényekkel, megemelhető tetővel, tetőággyal és egy komfort fekhellyé alakítható kétszemélyes üléspaddal, amelyen akár négy személy is kényelmesen aludhat. Igényes felszereltségével és intuitív infotainment-koncepciójával a mindennapok során és útközben ugyanúgy lenyűgöz. Ha ma még nem tudja, hogy holnap merre indul, a Marco Polo segít, hogy szabadon dönthessen!

Lakótér. Kellemes hangulatú társalgó.

A Marco Polo egy sokoldalú mindentudó, ha a praktikust a kellemessel kell összekötni. A teljesen integrált konyhában frissen készítheti el utasaival az ételeket, amelyeket a kihajtható asztalon együtt fogyaszthatnak el. A praktikus szekrényekben és tárolóhelyeken mindaz elhelyezhető, amire útközben szükség lesz: a konyhafelszerelésektől a szabadidős eszközökön keresztül a ruhákig. Megemelt tetőnél 2350 mm-es maximális állómagasság jön létre, és elegendő hely marad ahhoz, hogy fel lehessen állni.

Figyelmes kísérő.

A vezetéstámogató asszisztensrendszerek közé tartozik az opcióként rendelhető DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens, amely tartja a követési távolságot a gépkocsi előtt haladó járművek mögött, és autópályán vagy gyakori megállással, ill. elindulással járó forgalomban tehermentesíti a vezetőt. Az extraként rendelhető Vezetői Segédrendszerek csomag az Aktív fékasszisztenst, a Holttérfigyelő és a Sávtartó asszisztenst, valamint a PRE-SAFE® rendszert kombinálja. Ezek a rendszerek segítenek a megengedhető legkisebb követési távolság betartásában, vészfékezések végrehajtásában, a holttérben található gépkocsik észlelésében és a sáv véletlen elhagyásának elkerülésében. Nehéz helyzetekben hozzájárulnak a balesetek elkerüléséhez, ill. azok súlyosságának csökkentéséhez.