Mercedes-Benz

Sprinter zárt áruszállító

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.
Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállító

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.

Olyan sokoldalú, hogy meg fogja találni a megfelelőt minden szállítási feladatához, és olyan jól mutat, hogy mindenütt feltűnést kelt. Az új Sprinter zárt áruszállító a 4 járműhosszúsággal, a 3 tetőmagassággal és az akár 17 m3-es raktérfogattal meggyőző sokoldalúságot nyújt. Nagyszámú változata és felszereltsége a gazdaságos belépő modelleket ugyanúgy lehetővé teszi, mint a gazdagabb felszereltségű gépkocsik kialakítását.

Az újonnan elérhető elsőkerék-hajtású gépkocsiknál például – a hátsókerék-hajtású modellekkel összehasonlítva – kedvezőbb belépőár, nagyobb hasznos terhelés és alacsonyabb raktérperem áll rendelkezésre.

A vezető sok hasznát látja az intelligens kezelési és kijelzési koncepciónak, valamint a tárolóhelyek moduláris felépítésének, amely a multimédia- és asszisztensrendszerek választékához hasonlóan egyedileg az igényeihez igazítható. Ami bevált, azt természetesen megtartottuk, például számos felépítmény- és átalakítási megoldást nagyobb változtatások nélkül tovább lehet használni.

Mindezekkel a Sprinter a benne rejlő innovációs erőnek és húsz évnél is régebbi tapasztalatnak köszönhetően újra mérföldkövet jelent: olyan jövőbe mutató, hatékony és megbízható mobilitási megoldás, amely előreviszi a vállalkozását.

Nagyobb térfogat, nagyobb hasznos terhelés.

A 4 járműhosszúság közül a leghosszabbal és a 3 tető közül a legmagasabbal a Sprinter zárt áruszállítók akár 17 m3 raktérfogatot biztosítanak. A maximális terhelhetőség az 5500 kg-os tömegváltozatnál 3144 kg. Az elsőkerék-hajtású gépkocsik a hátsókerék-hajtású változathoz képest nagyobb raktérfogatukkal és 80 mm-rel alacsonyabb raktértérpadlójukkal bizonyulnak meggyőző választásnak. Ráadásul 50 kg-mal több hasznos terhet képesek szállítani, mint az előző modellcsalád hátsókerék-hajtású változatai. Okos megoldások széles választéka optimalizálja és könnyíti meg a tágas raktér kihasználását.

Megkönnyíti a nehéz munkát.

A körben kitűnő kilátást biztosító vezetőfülkét úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkellemesebbé tegye a vezető mindennapjait. Öt különböző vezetőülés választható, amelyek kielégítik a különböző komfortigényeket. Ezek között olyan ülések is vannak, amelyek teljesítik az egészséges háttartást támogató német „Aktion Gesunder Rücken e. V.“ szervezet követelményeit. A modern kezelési és kijelzési koncepció többek között az okostelefon-integrációval és az extraként elérhető multimédia-rendszerrel tűnik ki, amely az érintőképernyőkről vagy a multifunkciós kormánykerékről vezérelhető. A vezetőtér rendjéről a moduláris felépítésű tárolóhely-koncepció – jól elérhető tárolóhelyekkel, hozzájuk extraként rendelhetők fedelekkel – és egy praktikus multifunkciós doboz gondoskodik, amelyen kényelmesen elintézhetők az adminisztrációs feladatok.