Mercedes-Benz

Sprinter platós gépkocsi

Robusztus és erőteljes.
Mercedes-Benz Sprinter platós gépkocsi

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.

Olyan sokoldalú, hogy meg fogja találni a megfelelőt minden szállítási feladatához, és olyan jól mutat, hogy mindenütt feltűnést kelt. Az új Sprinter platós gépkocsiként 3 járműhosszúsággal, normál vezetőfülkével vagy duplakabinnal, valamint akár 9,2 m2 rakfelülettel bizonyítja megnyerő sokarcúságát. Nagyszámú változata és felszereltsége a gazdaságos belépő modellek kialakítását ugyanúgy lehetővé teszi, mint a gazdag felszereltségű gépkocsikét.

Az újonnan elérhető elsőkerék-hajtású gépkocsiknál például – a hátsókerék-hajtású modellekkel összehasonlítva – kedvezőbb belépőár, nagyobb hasznos terhelés és alacsonyabb raktérperem áll rendelkezésre. A vezető sok hasznát látja az intelligens kezelési és kijelzési koncepciónak, valamint a tárolóhelyek moduláris felépítésének, amely a multimédia- és asszisztensrendszerek választékához hasonlóan egyedileg az igényeihez igazítható. Ami bevált, azt természetesen megtartottuk, például számos felépítmény- és átalakítási megoldást nagyobb változtatások nélkül tovább lehet használni.

Mindezekkel a Sprinter a benne rejlő innovációs erőnek és húsz évnél is régebbi tapasztalatnak köszönhetően újra mérföldkövet jelent: olyan jövőbe mutató, hatékony és megbízható mobilitási megoldás, amely előreviszi a vállalkozását.

Szinte bármilyen kihívásnak eleget tesz.

Éppen annyira sokoldalú, amennyire változatosak a rakományszállítási feladatok.

A számos kiviteli változat és választható felszereltség gondoskodik arról, hogy a Sprinter platós gépkocsi pontosan igazodjon az Ön szállítási feladataihoz. A hosszú gépkocsi hosszúsággal és a normál vezetőfülkével éri el a rakodófelület a maximális 9,2 m² méretet. Ha a hasznos terhelés fontos szempont, az 5500 kg-os tömegváltozat a legcélszerűbb döntés. A normál vezetőfülkében 3 személy foglalhat helyet, a duplakabinban pedig akár egy kisebb, legfeljebb 7 személyből álló csapat is elszállítható a munkavégzés helyére. A speciális üzletági követelmények kielégítésére egy sor felépítménygyártói megoldás választható a bevált minőségben.

A Sprinter platós gépkocsi különböző változatainak áttekintése:

  • 3 járműhossz: kompakt, normál és hosszú
  • 2 vezetőfülke: normál vezetőfülke és duplakabin
  • Max. 9,2 m² rakfelület
  • 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg és 5000 kg megengedett összes tömeggel érhető el, kiegészítőleg számos növelt és csökkentett megengedett összes tömegű változattal, maximum 5500 kg megengedett összes tömegig
  • 3000 kg feletti maximális hasznos terhelés az 5500 kg-os tömegváltozat esetén
  • Elsőkerék-, hátsókerék- és összkerékhajtással rendelhető

Nagyméretű és ömlesztett rakomány professzionális szállítása.

A Sprinter platós gépkocsi rakfelülete a megfelelő megoldás a nehéz és nagyméretű, valamint az ömlesztett rakomány nyitott járművön történő szállításához. A rakfelület mérete a hosszváltozattól és attól függően változik, hogy a gépkocsi normál vezetőfülkével vagy duplakabinnal van-e felszerelve. Oldalirányban és hátul lehajtható platóoldalfalak határolják a rakfelületet, amelyek három oldalról teszik lehetővé a rakodást. A hátsó platóoldalfal belső oldalán egy a rakfelületre való feljutást megkönnyítő fémfellépő található. A rakfelület oldalfalai alumíniumból készültek. Kívánságra a vezetőfülke mögé és a plató végére létratartók rendelhetők, amelyek hosszabb tárgyak elhelyezését és rögzítését is lehetővé teszik, miközben a platót egyéb rakomány szállításához lehet használni.