Mercedes-Benz

Sprinter Tourer

Tér, komfort és biztonság.
Mercedes-Benz Sprinter Tourer

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.

Olyan sokoldalú, hogy meg fogja találni a megfelelőt minden szállítási feladatához, és olyan jól mutat, hogy mindenütt feltűnést kelt. Az új Sprinter Tourer a 3 járműhosszúsággal, 2 tetőmagassággal és maximum 3 üléssorral meggyőző sokoldalúságot kínál. Számos gépkocsiváltozata és felszereltsége ugyanúgy elérhetővé teszi a gazdaságos belépő gépkocsit, mint a komfort üléssorokkal és luxust sugárzó belső burkolattal rendelkező, nagyon magas szinten felszerelt Tourert.

Az első alkalommal rendelhető komfort üléssorokon helyet foglaló utasok egyedileg állíthatják be a háttámlák dőlésszögét és a komfort fejtámlák helyzetét, ami valódi nyereség a kényelem terén. A vezető sok hasznát látja az intelligens kezelési és kijelzési koncepciónak, valamint a tárolóhelyek moduláris felépítésének, amely a multimédia- és asszisztensrendszerek választékához hasonlóan egyedileg az igényeihez igazítható.

Mindezekkel a Sprinter a benne rejlő innovációs erőnek és húsz évnél is régebbi tapasztalatnak köszönhetően újra mérföldkövet jelent: olyan jövőbe mutató, hatékony és megbízható mobilitási megoldás, amely előreviszi a vállalkozását.

Minden utazáshoz a megfelelő ülőhely.

A személyszállítás annyira egyedi, mint azok az utasok, akiket szállít. A Sprinter Tourer megfelelő sokoldalúsággal válaszol az utasok különböző igényeire: keskeny ülésekkel rendelkező üléssorai például különösen alkalmasak gyermekek utaztatására. Amennyiben kimondottan kellemes körülményeket szeretne biztosítani utasainak, az összes üléssor beállítható háttámlákkal és komfort fejtámlákkal felszerelt komfort üléssorokként is rendelkezésre áll. Ha nincs szükség az üléssorok használatára, az Easy Mounting funkciónak köszönhetően egy kézzel oldható a reteszelésük, valamint egyszerűen ki- és visszaszerelhetők. Az aljukon lévő görgők megkönnyítik az üléssorok be- és kirakodását.

Nagyon hasznos számos közlekedési szituációban.

Hosszú utak az autópályán, sávváltás a többsávos utakon vagy manőverezés a rámpáknál: sok olyan helyzet van, amelyben az asszisztensrendszerek támogatást tudnak nyújtani a vezetőnek. A Sprinter, a gépkocsi alkalmazási területétől függően, az igényeknek megfelelően felszerelhető ezekkel az asszisztensrendszerekkel, amelyek közös jellemzője az, hogy a technika jelenlegi legmodernebb szintjét képviselik. Ilyen például a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens, amely önállóan állandó értéken tartja az előzetesen beállított távolságot a saját jármű előtt haladó gépkocsitól, így Ön kevésbé érzi fárasztónak a hosszú utakat. Az asszisztensrendszerek közé tartozik a 360°-os kamerával kiegészített Parkoló csomag, a Parkolássegítő asszisztens és a Drive Away Assist is, amely a körkörös kilátásnak köszönhetően értékes támogatást nyújthat a parkolás és a manőverezés során.