Mercedes-Benz

Vito Mixto

Előremozdítja vállalkozását.
Mercedes-Benz Vito Mixto

Személyeket és rakományt szállít.

A Vito Mixto az Ön mindentudója a csillaggal: akár 6 személyt is elszállít, akár 4,1 m³ raktérfogattal. A kedvező fogyasztású meghajtások minden kilométeren tartósan hozzájárulnak gazdasági sikeréhez. Amint azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja, a biztonsági felszereltség, műszakilag kiforrott asszisztensrendszerekkel, példamutató színvonalú. Szintén a lehető legmagasabb színvonalat képviselik a három extraként rendelhető audiorendszer és a Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásai, amelyek segítségével Vitójába hozhatja a digitális világot.

Egy sokoldalú mindentudó a kihívást jelentő feladatokhoz.

Vannak feladatok, amelyekhez különleges megoldások szükségesek. Ilyen eset például, ha Ön a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Erre leginkább a Vito Mixto alkalmas. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és a variálhatón kialakítható üléselrendezésnek köszönhetően akár hat személy részére is, éppolyan funkcionális, mint amilyen kényelmes.
A kínálatban szereplő három járműhossz közül a leghosszabb változatban az ülőpad mögött akár 2,63 m² rakfelületre rakodhat. További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, amelyek megkönnyítik a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Szakértő támogatás a nyugodt vezetés érdekében.

Az asszisztensrendszerek kínálata a Vitóhoz példamutató a közepes méretű transzporterek szegmensében. Menet közben, nehéz helyzetekben, valamint parkoláskor és manőverezéskor fejlett asszisztensrendszerek állnak a vezető mellett, amelyek kiegyensúlyozottabbá és biztonságosabbá tehetik a munkáját.