Mercedes-Benz

Vito zárt áruszállító

Készen áll, ha Ön is.
Mercedes-Benz Vito zárt áruszállító

Professzionális áruszállítás csillaggal.

A Vito zárt áruszállító széles körően támogathatja Önt: akár 6,6 m³ rakományt képes befogadni. A kedvező fogyasztású meghajtások minden kilométeren tartósan hozzájárulnak gazdasági sikeréhez. Amint azt egy Mercedes-Benz modelltől elvárhatja, a biztonsági felszereltségek, a műszakilag kiforrott asszisztens rendszerekkel, példamutató színvonalat képviselnek. Szintén a lehető legmagasabb színvonalat képviselik a három extraként rendelhető audiorendszer és a Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásai, amelyek segítségével Vito modelljébe hozhatja a digitális világot.

Sok terhet levesz a válláról.

A Vito zárt áruszállítóban bőséges hely van mindennek, amit magával kell vinnie. Akár 3 m raktér hosszával 3200 kg-os gépkocsiként nagy mennyiségű rakományt szállíthat.

De ez még nem minden: három járműhosszal, két tengelytávval, rugalmas rakományrögzítő rendszerrel és praktikus válaszfalakkal sokoldalú egyéni kialakítási lehetőségeket és különleges kialakításokat nyújt Önnek professzionális szállítási feladataihoz.

További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, amelyek megkönnyítik a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Szakértő támogatás a nyugodt vezetés érdekében.

Az asszisztensrendszerek kínálata a Vitóhoz példamutató a közepes méretű transzporterek szegmensében. Menet közben, nehéz helyzetekben, valamint parkoláskor és manőverezéskor fejlett asszisztensrendszerek állnak a vezető mellett, amelyek kiegyensúlyozottabbá és biztonságosabbá tehetik a munkáját.