Mercedes-Benz

Vito Tourer

Mozgásba hozza a családokat.
Mercedes-Benz Vito Tourer

Új horizontokat nyit meg – a mindennapok során és a szabadidőben egyaránt.

A Vito Tourer akár 8 személyt és a vezetőt viheti magával, megkönnyíti mindennapjait, és szabadidejében új horizontokat nyit meg. Amint azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja, a biztonsági felszereltség, példamutató színvonalú. Szintén a legmodernebbek a Vito Tourer erős motorjai. Ha a két designcsomag, a Vito Line SPORT vagy Külső sport csomag valamelyike mellett dönt, kívülről is láthatóvá válik, milyen sportosan közlekedik. Az extraként rendelhető három audiorendszer, valamint a Mercedes me kapcsolattartási megoldásai pedig elhozzák a digitális világot Vitójába.

Három típus a számtalan lehetőséghez.

A Vito Tourer rendelhető Vito Tourer BASE, PRO és SELECT változatban, rugalmas ülésendezéssel – annak megfelelően, hogy sok családtagot és barátokat vagy nagyméretű sportfelszereléseket, illetve sok csomagot kell-e szállítania.

Az üléselrendezés számos változatban egyénileg alakítható ki. Az extra hosszú Vito Tourer utasterében 2-2-3-as üléselrendezésnél három üléssorban akár hét személy és a vezető is helyet foglalhat. A Vito Tourer tágas belső méretei ellenére is megelégszik az 1890 mm-es magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.

Szakértő támogatás a nyugodt vezetés érdekében.

Az asszisztensrendszerek kínálata a Vito Tourerhez példamutató a közepes méretű transzporterek szegmensében. Menet közben, nehéz helyzetekben, valamint parkoláskor és manőverezéskor fejlett asszisztensrendszerek állnak a vezető mellett, amelyek kiegyensúlyozottabbá és biztonságosabbá tehetik a munkáját.